keskiviikko 24. kesäkuuta 2015

Syötävän suloinen ketunleipä.



En ole vielä päässyt oikein mukaan nyt niin kovin suosittuun hortoiluun, mutta onneksi tunnistan yhden villivihanneksen lapsuudesta, ketunleivän nimittäin. Ketunleipä on super suloinen ja vinkeän makuinen kaveri. Maku on vähän kirpeä ja ilahduttaa kielellä.

Ketunleipien kerääminen on sen verran helppoa, että en malttanut jättää niitä kaikkia juhannuksena metsään. Kulho kouraan ja metsään kyykkimään hetkeksi ja kohta on kauniita vihreitä kasveja yllin kyllin. Ilman hyttysiä niitä olisi ollut vielä enemmän...

Juhannuspöydässä ketunleivät pääsivät koristamaan ja maustamaan feta-tomaattisalaattia. Ja miten freesin ja söpön ne siitä tekivätkään.

2 kommenttia:

  1. tosi kiva idea laittaa ketunleipää salaatin koristeeksi! näyttävät tosi söpöiltä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pienet vihreät söpöläiset näyttäisivät aika kivoilta myös voileipien koristeena. Ja Isyyspakkaus-blogissa oli koristeltu niillä voileipäkakku.

      Poista