torstai 2. huhtikuuta 2015

Somat ja omat pääsiäiskarkit.


Jätän suosiolla suklaamunat, joissa yllätys on suklaata tärkeämpää, pienemmille noidille. Minun pääsiäiskarkkini ovat suun mittaisia ja syötävän suloisia, niin ulkonäöltään kuin maultaankin.

Kuvassa Lakridsin minttusuklaisia pääsiäislakuja, paperiin käärittyjä suklaatryffelimunia, linnunmunan näköisiä makeisia Parhialalta ja sitruuna-suklaamanteleita karkkikauppa Sweetheartista. 


2 kommenttia:

  1. Meilläkin nuo Lakridsin namuset ovat olleet todella suosittuja, purkit pitää piillottaa kaapin perälle, etteivät tyhjene omia aikojaan! :D Minun lempimakuni on mango, se on nätin keltainenkin, sopisi myös pääsiäiseen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ne on aika vastustamattomia. Pääsiäisen minttusuklaiset lakupallerot olisivat kyllä voineet olla vihreitäkin.

      Poista