lauantai 3. toukokuuta 2014

Oi ihana toukokuu ja sen ihanat suunnitelmat.


Toukokuu tulla tupsahti räntäsateen, auringon, ystävien, ilmapallojen, kuohuviinin ja notkuvan herkkupöydän keskelle. Ja ainakin räntäsateen ja auringon suhteen se on jatkunut aika samalla lailla. Ilmapallot eteisessä osoittavat kyllä jo vähitellen tyhjenemisen merkkejä.

Toukokuu on suunnitelmia täynnä.

* Ensi viikon perjantaina syön aivan varmasti broileri-pastasalaattia, koska

* Lauantaina juostaan taas Helsinki City Runin merkeissä.

* Kevään sipulikukkakauden kauden jälkeen hortensiat tuntuvat taas hyviltä.

* Raparperi! Eleanora von Smöörin raparperi-toscakakku on yksi muistilistaltani löytyvistä herkuista.

* 12.5. lippu nousee salkoon Snellmanin päivän kunniaksi, vaikka minun mielestäni se liehuu nimipäiväni kunniaksi. Juhlatunnelmaa tiedossa joka tapauksessa.

* Toukokuussa tiedossa on myös kivoja ravintolakokemuksia. Minulle uusi Goto Raumalla ja kerran jo ihastuttanut Toca Helsingissä.

* Korvasieniä on saatava. Saatan kuitenkin päästää itseni helpolla ja ostaa ne valmiiksi ryöpättynä.

* Hypin ja pompin Gogol Bordellon kanssa Circuksessa. Iltaan valmistaudutaan kavereiden kanssa keittiön pöydän ääressä.

* Eurovaalit tarkoittavat äänestämiset lisäksi kisakatsomoa. Ottaisiko teemaksi uusimman EU-maan Kroatian, alkuperäiset jäsenmaat Alankomaan, Belgian, Italian ja Saksan vai jotain siltä väliltä?

2 kommenttia:

  1. Pitää varmaan tehdä perjantaina sitä sun pastaa, jos vaikka juoksu sujuis multakin yhtä lennokkaasti. Paljon muuta kun ei ole tässä vaiheessa enää tehtävissä...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tänä vuonna on kyllä vähän epävarma olo... Onneksi ei ole aika- tai muita tavoitteita, kunhan tassuttelee. Ja broisku-pastasalaattiin haluan tänä vuonna ainakin avokadoa ja limeä.

      Poista