sunnuntai 4. elokuuta 2013

Elokuun timjami-persikat.


Rakastan elokuun vähitellen pimeneviä iltoja. Lämpimiä, tuoksujen täytteisiä ja haikean suloisia, joista haluaa nauttia täysillä ja rajattomasti. Koskaan ei voi olla varma, josko kyseessä on kesän viimeinen ilta.

Samanlaista suloista ristiriitaa löytyy tästä jälkiruoasta. Makeaa ja hapanta. Lämmintä ja kylmää.


Grillatut persikat
Persikoita
Tuorejuustoa
Tuoretta timjamia
Hunajaa

Persikan puolikkaat grillataan molemmin puolin. Ja persikoita saa grillata ihan kunnolla, jotta ne vähän tummuvat pinnasta. Tuorejuusto maustetaan tuoreella timjamilla ja hunajalla. Persikat nautitaan lämpiminä tuorejuuston kera mielellään ulkona.

Ohje on peräisin Hesarin Kesäruokaa kirjasta.

2 kommenttia:

  1. Ihana resepti! Ja todella kaunis kuva :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos. Kesällä valokuvaaminen on ihanaa, kun luonnonvaloa riittää ja ulkoa löytyy mielenkiintoisia pintoja.

      Poista