torstai 11. heinäkuuta 2013

Harjun makkaratehdas - paras raakamakkara koskaan.



"Ostakaa! Makkaraa!" laulettiin lapsena ja niin laulan nytkin. Nimittäin Harjun makkaratehtaan raakamakkaraa, joka saa ihmisen laulamaan.

Olen nyt maistanut kahta eri makua: chorizoa ja salvialla & inkiväärillä maustettua possumakkaraa ja molemmat ovat olleet aivan satumaisia, jos makkarasta voi niin sanoa. Pakastimessa odottaa vielä Välimeren karitsamakkara ja Sen seitsemän chilin makkara. Omat makkarani ostin Kumpuodista Käpylästä, mutta niitä näyttäisi olevan myös muutamassa K-kaupassa.

Ja nimen perusteella makkaratehtaan pitäisi sijaita ihan meidän naapurustossa, mutta tarkasta havainnostista huolimatta en ole onnistunut bongaamaan makkaran makkaraa. Sehän ei onneksi vaikuta makkaran makuun.

2 kommenttia:

  1. Eipä noilla mitään omaa tehdasta olekkaan, teettävät rahtityönä eräällä helsinkiläisellä tehtaalla makkaransa...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Näin minäkin olen ymmärtänyt. Pojat ilmeisesti itse kehittävät reseptit ja sitten Reinin Liha valmistaa ja pakkaa makkarat. Paketeissakin muistaakseni lukee Reinin Liha juuri tämän takia.

      Kesän uutuusmaku on kuulemma tomaatti-piparjuuri. En ole vielä ehtinyt kokeilla, joten mausta en osaa sanoa mitään :)

      Poista