keskiviikko 6. kesäkuuta 2012

Parsa-bruschetta.



Täällä jaksetaan intoilla edelleen parsasta. Ja nyt minulla on taas uusi syy intoilla, sillä suomalainen parsa on saapunut toreille ja kauppoihin. Jee! Olen jopa niin innoissani, että laitan parsaa raakana lounassalaatteihin. Kuinkas pitkään tämä parsakausi jatkuukaan?

Ruotsalaisen Mat & Vänner -lehden ohjeella teimme sunnuntai-illaksi parsa-bruschettaa. Juureen leivotun leivät viipaleet paistoimme ensin pannulla voissa. Tämän jälkeen parsat heitettiin pannulle ja paistettiin hetki. Parsat saavat jäädä napakoiksi. Sitten tarvitseekin enää koota annos.

Alimmaksi leipä, sitten mozzarellaa ja parsat päälle. Leivät viimeistellään mustapippurilla, suolalla, mintulla ja oliiviöljyllä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti