tiistai 13. maaliskuuta 2012

Helsinki-Oulu.

Automatka, varsinkin 600 kilometrin, vaatii eväitä, jotta tunnelma pysyy hyvänä.


Ensimmäinen pysähdys Shell Kuninkaanportissa ja matkaan lähti mozzarellasämpylä, kahvi ja daim.


Toinen pysähdys Vaajakoskella Pandan tehtaanmyymälässä. Ostoksia tehtiin enemmänkin, mutta autoevääksi nappasin uuden lakujäden. Söpö tassun näköinen jäätelö!


Perillä odotti hotellihuone ja Ravintola Puistola kadun toisella puolella. Ruoaksi Cobb-salaatti, joka ennen tammikuun Glorian ruokaa&viiniä oli minulle ihan tuntematon. Kyseessä on kalifornialainen salaatti, josta löytyy ainakin broileria, pekonia, sinihomejuustoa ja kananmunaa. Mahtava ruoka, jota aion tehdä kotonakin. Ruoan&viinin versiossa on myös avokadoa ja uunissa kuivattuja tomaatteja. Puistolan versiossa taas ihanaa vinegretteä. Jälkkäriksi yhtä suosikkiani eli sitruunapiirasta. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti