lauantai 22. tammikuuta 2011

Tiedän mitä teen viikonloppuna.


Viikonloppuaamut ovat parhautta. Varsinkin, jos on ollut tällainen lehtiviikko. Miten kaikki aina ilmestyvätkin samaan aikaan? Ja kaikissa tietysti myös herkkuja ruokajuttuja.



Välillä viikonloppuisin iskee armoton rapean paahtoleivän hinku, mutta en jotenkin millään haluaisi ostaa niitä ikuisesti säilyviä, ainakin seitsemää E-ainetta sisältäviä leipiä. Nyt löytyi kaupalta hyvä vaihtoehto niin rapujuhliin kuin viikonlopun aamuihinkin, Perheleipureiden Luomu paahto.


Ainesosaluettelo löytyy täältä. Ei se nyt pelkästä ruisjauhosta, suolasta ja vedestä koostuvaa leipää voita, mutta silloin tällöin sopii meidän aamiaispöytään ainakin ihan hyvin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti