sunnuntai 24. lokakuuta 2010

Lehtihulluutta

Rakastan lehtiä. Lehti-innostukseni on mennyt jo niin pitkälle, että saadessani uuden lehden käsiini tarkastan heti ensimmäiseksi, että milloin seuraava numero ilmestyy. Lisäksi säästelen suosikkilehtiäni niin, etten raaski lukea niitä loppuun ennen kuin uusi numero on ilmestymässä. Tiedän, täysin järjetöntä.

Ruokalehdistä ostan aina Glorian ruoan&viinin ja ruotsalaisen Elle mat och vin -lehden. Molemmista myös kokeilen reseptejä usein. Uusimmasta Glorian ruosta & viinistä on parhaillaan uunissa venäläinen hirvipata. Silloin tällöin ostan myös Viini-lehden tai Jamie Oliverin oman ruokalehden.

Pidän myös naistenlehtien ruokajutuista. Ehdoton suosikkini on Olivia-lehden ruokabloggaajanakin toimiva toimittaja Hanna Jensen. Pidän hänen kirjoitustyylistään ja resepteistään, joten seuraan myös blogia ahkerasti. Lähes kaikki Oliviassa ilmestyneet ruokajutut minulla on edelleen tallella. Harmittaa hirveästi, että vein vahingossa lehtikeräykseen jutun, jossa Hanna kirjoitti salaateista ja niiden maustamisesta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti